Könnyítsen könnyedén
koronavírus járványban is!

Mert nem csak légzési problémák léphetnek fel.

 

Online tanácsok otthonra,
melyek segítenek megelőzni
az aranyeres panaszok kialakulását
fertőzés és karantén esetén is.

Koronavírus-fertőzés vagy tartós otthonmaradás, karantén hatására alapvetően kétféle székelési probléma alakul ki:

  1. Egyrészt a koronavírus miatti fertőzés az esetek 30-50%-ában fájdalmas végbélproblémák kialakulását okozó hasmenést okoz,

  2. másrészt az otthoni bezártság pont ellenkezőleg, szorulással jár.


Lássuk ezeket a járványos időben kialakuló speciális problémákat és azok megoldását!

Fertőzés miatti hasmenés

A koronavírus-fertőzés esetén a légúti panaszok mellett vagy azok nélkül is az esetek 30-50%-ában hasmenés jelentkezik, ami várhatóan minden harmadik-ötödik embert érint majd. A hasmenés nagyban elősegíti a fájdalmas székelés mellett a végbélproblémák (aranyér, végbélrepedés) kialakulását, felerősödését. Ezek a hasmenés okozta végbélproblémák akár a hasmenés megszűnte után még hosszú időn keresztül fennmaradhatnak, és gyakran orvosi segítséget igényelnek. Viszont a megfelelő tanácsok betartásával ezek a fájdalmak, aranyeres panaszok jórészt megelőzhetőek. Amennyiben szeretné elkerülni a problémákat, a Hasmenés aranyér nélkül című könyvem Önnek szól, melyet ide kattintva tud megvásárolni.

Otthonlét miatti szorulás

A koronavírus-járvány miatti otthonelhagyási megszorítások alatt a hosszú ideig tartó otthonlét, a stressz és a kevés mozgás általában szorulás kialakulásának kedvez. A szorulás viszont csak részben van összefüggésben a széklet keményebb állagával, és gyakran a már rég óta meglévő, sokszor fel sem ismert helytelen székelési szokások hatására alakul ki. Mindezek koronavírus fertőzés nélkül is végbélrepedés, aranyér kialakulásához  vezethetnek. Most van itt az idő, hogy felmérje székelési szokásait, és a helytelen szokásain változtasson. Töltse ki a székelési szokásokról szóló tesztet, és ajándékba megkapja a székelési szokásairól szóló teszt kiértékelését és a helyes szokásokról szóló, teszteredménye alapján az Ön személyére szabott tanácsaimat.

Most a végén speciális koronavírus tanácsokkal fertőzés, karantén esetére!

Az élet és a (végbél)betegségek kialakulása és rosszabbodása sem áll meg a koronavírus járvány miatti otthonmaradás alatt.

A jóindulatú végbélbetegségek

A járványhelyzet okozta fokozottan leterhelt egészségügy miatt Ön alig tud hová menni szakemberhez, proktológushoz sokféle betegség miatt kialakuló aranyeres problémával. Ezért javaslom, hogy ha különböző végbélproblémákkal vagy azok otthoni kezelésével kapcsolatos segítő tudásra vágyik, olvasgassa az Aranyér blogot és az ott található tanácsokat. És természetesen ahogy lehetőség nyílik rá, keressen fel egy jó szakembert!

Vastagbélszűrés otthonról

A vastag- és végbélgyulladás, rákos elfajulás sem tartja be a karantént. Ezek eszközös, endoszkópos vizsgálata nem kellemes, és mivel a koronavírus terjedése szempontjából a vizsgálat a személyzetre igen veszélyes, ezért most még nehezebben elérhető. Érdemes ezek kizárására megfontolnia a nagy biztonsággal végezhető hármas kombinált széklettesztet. Ez otthoni mintavétellel, postára adással valósul meg. A kiértékelt leletet és véleményt email-ben kapja meg.

Az aranyér és más végbélbetegségek kialakulását gyakran nem csak a kemény széklet okozza. A végbél hosszútávú épségéhez alapvető fontosságú gondmentes, könnyű székeléshez viszont nélkülözhetetlen, hogy a széklet kiürülését semmi, a végbélzáróizmok helytelen működése se akadályozhassa. Ehhez viszont székeléskor a záróizmok megfelelő ellazulására és azt ezt segítő, helyesen kialakult székelési reflexeinkre és szokásainkra van szükségünk.

Amennyiben ezek nem megfelelőek, akkor az akár híg széklet is egyre nehezebben, hosszú időn át erőlködve, többször, csak részben, kisebb adagokban, később akár csak beöntések, kúpok segítségével tud majd kiürülni.
Ráadásul, a rossz székelési szokásokból adódóan a végbélbetegségek (aranyér, végbélrepedés), hosszabb távon akár a vastagbélrák kialakulásának veszélye is fokozódik.

 

 

Szeretné a székeléssel, aranyérrel kapcsolatos problémákat elkerülni?

Mert ha elolvassa, és persze alkalmazza az Ön személyére szabott 16 tanácsomat a helyes székelési reflexek és szokások elsajátításához, az segíteni fog Önnek abban, hogy megelőzze a sok végbél- és vastagbélproblémát okozó szorulás kialakulását, és minél előbb csillapítsa meglévő panaszait is.

A saját szokásaira szabot ingyenes tanácsokhoz,
kérem, kattintson most a kék gombra!

Szorulás helyett inkább hasmenés gyötri?

A Hasmenés aranyér nélkül című könyvben lévő tudásanyag abban nyújt Önnek segítséget, hogy hogyan kerülje el a végbélproblémák kialakulását, rosszabbodását akár tartós hasmenés esetén is.

A tanácsok természetesen nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!

 

Azt hiszi, hogy az aranyér témában csak torokszorongató, érthetetlenül száraz, visszataszítóan hullaszagú, vagy sokszor a babonával egyenértékű, megbízhatatlan információ juthat el önhöz?

Eddig ezt mondták tanácsaimról mások:

Az eddigi információk nagyon jó hatással voltak az életmód-váltásomra. Minden megkapott e-mail sokat segített és elmondhatom, hogy jelenleg is jól vagyok.

Tisztelettel:

Judit

E-mailen keresztűl is többet segített,mint azok az orvosok akiknél idáig vizsgálatokon voltam!.

Nagy Miklós

A laikus számára is tökéletesen érthető, szakmailag magas fokú hozzáértés! A blog pedig, nagyon is hasznos tanácsokat tartalmaz!

Kovács Györgyné

Köszönet a jó tanácsokért, igazán hasznos volt és másokat is arra sarkaltam hogy foglalkozzanak a problémájukkal.

Edit

Szeretettel üdvözlöm!

Dr. Bánfalvi Péter aranyér szakértő - Dr. Bánfalvi Péter proktológus: Aranyér Titkok:16 egyszerű tanács a könnyű székeléshezDr. Bánfalvi Péter vagyok, proktológus, aranyér szakértő, Aranyér Központunkban, ami már többször is megkapta Az Év Magánrendelője címet, egyénre szabott módszerekkel gyógyítjuk aranyér- és más végbélbetegségekkel hozzánk forduló vendégeinket.Munkám során felfigyeltem az interneten sokszor hasztalan bolyongó, hiteles és hasznos tanácsokra éhes tömegekre. Ezt látva 2008-ban indítottam el az Aranyér blogot, ennek sikerén felbuzdulva a küldetésemhez hűen arról írok, ami leginkább foglalkoztatja az érdeklődőket, és amiből a legtöbb hasznuk lesz, ha az ott leírtakat betartják.

A továbbiakban sikeresen kipróbált, gyakorlatias, ingyenes tanácsokat, szakmailag helytálló, mégis a hétköznapi ember számára könnyen érthető és befogadható, nem mást ismétlős, rendszerezett, barátságos hangvételű információkat olvashat székeléssel, végbélbetegségekkel kapcsolatban.

Könnyen érthető módon megtudhatja a különböző végbélbetegségek okát, lefolyását, otthoni és orvosi kezelésük formáit is. Trükköket a mindennapi életre, hogy az aranyeres panaszok minél tovább elkerüljék, vagy hatékonyabban enyhüljenek.

A tudásom átadásának célja ugyanis az, hogy érezze, nincs egyedül problémájával, megértse az önnel történő dolgokat, hatékonyan segíthessen önmagán, elkerülje a felesleges, akár veszélyes “pótcselekvéseket”, kellő információ birtokában felelősen tudjon dönteni további sorsáról.

Tanácsaimat internetes és nyomtatott anyagokból való gyűjtés, de leginkább a Központunkban megjelent sok ezer saját vendégünk panaszainak kikérdezése, vizsgálata és utánkövetése segítségével finomítottam.

A tudás és az állapot jobbulásnak köszönhetően ki tudjon szabadulni az aranyeres probléma okozta korlátok közül, és életvitele szabadabbá váljék, életminősége javuljon.

Mivel nem minden tanács alkalmazható egyaránt, egyenlő mértékben mindenkinek, ezért pár kérdésünkre válaszolva előre személyre szabjuk Önnek az ingyenes tanácsokat.

 

Kérem, ehhez a kék gomb lenyomása után válaszoljon a felbukkanó

7+1

székeléssel kapcsolatos kérdésre a megfelelő válaszokra kattintva!

Szándékát bármikor visszavonhatja, egy kattintással leiratkozhat. Nem adom el, és nem adom bérbe látogatóim személyes adatait semmilyen szervezetnek.

 

Kívánok szép napot, jó egészséget és eredményes böngészést!

Üdvözlettel,

 

dr. Bánfalvi Péter
proktológus
www.aranyeresseg.hu

Dr. Bánfalvi Aranyérközpont-2 Az év rendelője 2014-2017 - Dr. Bánfalvi Péter proktológus: Aranyér Titkok:16 egyszerű tanács a könnyű székeléshez

Utóirat:

összefoglalva az előbbieket elmondhatom, hogy a kérdésekre válaszolva ingyenes, személyére szabott, hasznos, nem mást ismétlős, érdemi, hiteles, szakmailag helytálló, mégis közérthető információt, gyakorlatias, hasznosítható tanácsokat kaphat a helyes székelési, étkezési, életmódbeli szokásokkal kapcsolatban. A végső célom ezzel az, hogy e tanácsok és információk hatására Ön mindennapi életét a betegségtől szabadabban élhesse, ez a Könnyítsen könnyedén, Aranyér Titkok: 16 egyszerű tanács a könnyű székeléshez.

"Csapatunkkal arra törekszünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával, Aranyér Központjainkban és felvilágosítás és tanácsadás segytségével az interneten.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon, jóllétben élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse."

Ha ismer valakit, akinek rendszeresen aranyeres panaszai vannak, pedig egyénre szabott kezelésünknek, tanácsainknak köszönhetően akár panaszmentesen is élhetne, kérjük, ajánlja figyelmébe segítségünket!
Könnyítsen könnyedén!, Aranyér Titkok, kiadja az
A-Base Kft., 1024 Budapest, Lövőház utca 24., félemelet 5.
Ügyfélszolgálat: +36 30 868 0244

Ne maradjon le a Facebook-on a legfrissebb hírekről, további információkról, érdekes cikkekről, véleményekről!
Szerintem nem ciki, már több, mint 2000-en vagyunk!  Facebook

Dr. Bánfalvi Péter proktológus: Könnyítsen könnyedén, Aranyér Titkok: 16 egyszerű tanács a könnyű székeléshez
Copyright © 2007-2020 Dr. Bánfalvi Péter Minden jog fenntartva
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország (CC BY-NC-ND 2.5 HU)
Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható. © 2007-2018. dr. Bánfalvi Péter