Oldal kiválasztása

Tanuljon meg könnyedén székelni!

 

Tanácsok a helyes székelési szokások elsajátításához

Az aranyér és más végbélbetegségek kialakulását gyakran nem csak a kemény széklet okozza. A végbél hosszútávú épségéhez alapvető fontosságú gondmentes, könnyed székeléshez viszont a helyesen kialakult székelési reflexeinkre és szokásainkra van szükségünk.

Amennyiben ezek nem megfelelőek, akkor az akár híg széklet is egyre nehezebben, hosszú időn át erőlködve, többször, csak részben, kisebb adagokban, később akár csak beöntések, kúpok segítségével tud majd kiürülni.
Ráadásul, a rossz székelési szokásokból adódóan a végbélbetegségek (aranyér, végbélrepedés), hosszabb távon akár a vastagbélrák kialakulásának veszélye is fokozódik.

 

Tanuljon meg könnyedén székelni!

Szeretné a székeléssel, aranyérrel kapcsolatos problémákat elkerülni?

Mert ha elolvassa, és persze alkalmazza az Ön személyére szabott 16 tanácsomat a helyes székelési reflexek és szokások elsajátításához, az segíteni fog Önnek abban, hogy megelőzze a sok végbél- és vastagbélproblémát okozó szorulás kialakulását, és minél előbb csillapítsa meglévő panaszait is.

A saját szokásaira szabot ingyenes tanácsokhoz,
kérem, kattintson most a kék gombra!

A tanácsok természetesen nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot!

 

Azt hiszi, hogy az aranyér témában csak torokszorongató, érthetetlenül száraz, visszataszítóan hullaszagú, vagy sokszor a babonával egyenértékű, megbízhatatlan információ juthat el önhöz?

Eddig ezt mondták tanácsainkról mások:

Az eddigi információk nagyon jó hatással voltak az életmód-váltásomra. Minden megkapott e-mail sokat segített és elmondhatom, hogy jelenleg is jól vagyok.

Tisztelettel:

Judit

E-mailen keresztűl is többet segített,mint azok az orvosok akiknél idáig vizsgálatokon voltam!.

Nagy Miklós

A laikus számára is tökéletesen érthető, szakmailag magas fokú hozzáértés! A blog pedig, nagyon is hasznos tanácsokat tartalmaz!

Kovács Györgyné

Köszönet a jó tanácsokért, igazán hasznos volt és másokat is arra sarkaltam hogy foglalkozzanak a problémájukkal.

Edit

Szeretettel üdvözlöm!

Dr. Bánfalvi Péter aranyér szakértő - Dr. Bánfalvi Péter proktológus: Aranyér Titkok:16 egyszerű tanács a könnyű székeléshezDr. Bánfalvi Péter vagyok, proktológus, aranyér szakértő, Aranyér Központjainkban –amelyek már többször is megkapták Az Év Magánrendelője címet– egyénre szabott módszerekkel gyógyítjuk aranyér- és más végbélbetegségekkel hozzánk forduló vendégeinket. Munkánk során felfigyeltem az interneten sokszor hasztalan bolyongó, hiteles és hasznos tanácsokra éhes tömegekre. Ezt látva 2008-ban indítottam el az Aranyér blogot, ennek sikerén felbuzdulva a küldetésemhez hűen arról írok, ami leginkább foglalkoztatja az érdeklődőket, és amiből a legtöbb hasznuk lesz, ha az ott leírtakat betartják.

A továbbiakban sikeresen kipróbált, gyakorlatias, ingyenes tanácsokat, szakmailag helytálló, mégis a hétköznapi ember számára könnyen érthető és befogadható, nem mást ismétlős, rendszerezett, barátságos hangvételű információkat olvashat a helyes székelési szokások elsajátításához.

Könnyen érthető trükköket a mindennapi életre, hogy az aranyeres panaszok minél tovább elkerüljék, vagy hatékonyabban enyhüljenek.

A tudásom átadásának célja ugyanis az, hogy érezze, nincs egyedül problémájával, megértse az önnel történő dolgokat, hatékonyan segíthessen önmagán, elkerülje a felesleges, akár veszélyes “pótcselekvéseket”, kellő információ birtokában felelősen tudjon dönteni további sorsáról.

Tanácsaimat internetes és nyomtatott anyagokból való gyűjtés, de leginkább a Központunkban megjelent sok ezer saját vendégünk panaszainak kikérdezése, vizsgálata és utánkövetése segítségével finomítottam.

A tudás és az állapot jobbulásnak köszönhetően ki tudjon szabadulni az aranyeres probléma okozta korlátok közül, és életvitele szabadabbá váljék, életminősége javuljon.

Mivel nem minden tanács alkalmazható egyaránt, egyenlő mértékben mindenkinek, ezért pár kérdésünkre válaszolva előre személyre szabjuk Önnek az ingyenes tanácsokat.

 

Kérem, ehhez a kék gomb lenyomása után válaszoljon a felbukkanó

7+1

székeléssel kapcsolatos kérdésre a megfelelő válaszokra kattintva!

Szándékát bármikor visszavonhatja, egy kattintással leiratkozhat. Nem adom el, és nem adom bérbe látogatóim személyes adatait semmilyen szervezetnek.

 

Kívánok szép napot, jó egészséget és eredményes böngészést!

Üdvözlettel,

dr. Bánfalvi Péter
vezető proktológus
Dr. Bánfalvi Aranyérközpont-2 Az év rendelője 2014-2017 - Dr. Bánfalvi Péter proktológus: Aranyér Titkok:16 egyszerű tanács a könnyű székeléshez

 

Utóirat:

összefoglalva az előbbieket elmondhatom, hogy a kérdésekre válaszolva ingyenes, személyére szabott, hasznos, nem mást ismétlős, érdemi, hiteles, szakmailag helytálló, mégis közérthető információt, gyakorlatias, hasznosítható tanácsokat kaphat a helyes székelési, étkezési, életmódbeli szokásokkal kapcsolatban. A végső célom ezzel az, hogy e tanácsok és információk betartásával a könnyed székelés hatására Ön mindennapi életét a panaszoktól szabadabban élhesse, ez a Könnyítsen könnyedén, Tanuljon meg könnyedén székelni!

"Csapatunkkal arra törekszünk, hogy könnyebbé tegyük az Ön életét végbélproblémáinak megelőzésével és meggyógyításával, Aranyér Központjainkban és felvilágosítás és tanácsadás segítségével az interneten.

Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga, hogy egészségesen, egészségügyi problémáktól mentesen, szabadon, jóllétben élhesse életét, és Egészségügyi Központunknak minden hiteles módon segítenie kell őt abban, hogy ezt el is érhesse."

Ha ismer valakit, akinek rendszeresen aranyeres panaszai vannak, pedig egyénre szabott kezelésünknek, tanácsainknak köszönhetően akár panaszmentesen is élhetne, kérjük, ajánlja figyelmébe segítségünket!
Könnyítsen könnyedén!, Aranyér Titkok, kiadja az
A-Base Kft., 1024 Budapest, Lövőház utca 24., félemelet 5.
Ügyfélszolgálat: +36 30 868 0244

Ne maradjon le a Facebook-on a legfrissebb hírekről, további információkról, érdekes cikkekről, véleményekről!
Szerintem nem ciki, már több, mint 2000-en vagyunk!  Facebook

Dr. Bánfalvi Péter proktológus: Könnyítsen könnyedén, Aranyér Titkok: 16 egyszerű tanács a könnyű székeléshez
Copyright © 2007-2020 Dr. Bánfalvi Péter Minden jog fenntartva
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország (CC BY-NC-ND 2.5 HU)
Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható. © 2007-2022. dr. Bánfalvi Péter